Σταμάτησε η εκλογολογία και ξεκίνησαν οι περιοδείες - Από τη Μακεδονία ως την Κρήτη, οργώνουν την Ελλάδα βουλευτές και υπουργοί

Υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ θα «οργώσουν» τη χώρα τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των επισκέψεων της ΝΔ, από τις 11 Ιουλίου 2022 έως 14 Ιουλίου 2022 τα γαλάζια στελέχη θα επισκεφθούν συνολικά 5 νομούς (Εύβοια, Κιλκίς, Χαλκιδική, Λασίθι και Πρέβεζα).

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε Δήμους της Αττικής και νομούς όλης της χώρας, σήμερα 11 Ιουλίου, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη και οι Βουλευτές Αθανάσιος Δαβάκης, Γεώργιος Κοτρωνιάς και Αθανάσιος Λιούτας θα επισκεφθούν τον Νομό Εύβοιας.

Σήμερα στον Νομό Κιλκίς θα βρεθούν η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων Καλυψώ Γούλα και οι Βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου, Παναγής Καππάτος και Διονύσιος Σταμενίτης.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον Νομό Χαλκιδικής ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Δασών Κωνσταντίνος Αραβώσης και οι Βουλευτές Βαγγέλης Λιάκος, Ιωάννης Πασχαλίδης και Έλενα Ράπτη.

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο Γενικός Γραμματέας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον Νομό Λασιθίου.
Την ίδια ημέρα (14/7) ο αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και ο Γενικός Γραμματέας Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας θα βρεθούν στον Νομό Πρέβεζας.

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Μητσοτάκης -Ζητάει έργο από τους υπουργούς

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις περιοδείες σε όλη τη χώρα στοχεύοντας στην επαφή με τους πολίτες και την ανάδειξη των όσων έγιναν τα τρία πρώτα χρόνια διακυβέρνησης. Σήμερα ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Ανατολική Αττική και θα επισκεφθεί το πρωί τις περιοχές της Κρωπίας, της Παιανίας, των Σπάτων Αρτέμιδος και της Ραφήνας. Στις 12:45 θα έχει σύσκεψη με τους δημάρχους των περιοχών στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας, στην Παλλήνη.

«Προχωρήστε χωρίς καθυστερήσεις το έργο που σας έχει ανατεθεί» είναι το μήνυμα που εστάλη σε όλους τους υπουργούς, την στιγμή που το κλείσιμο των εκλογικών σεναρίων έχει ανοίξει αυτά του ανασχηματισμού.