Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης για την παράδοση-παραλαβή

Και επισήμως αναλαμβάνει καθήκοντα ο Νίκος Ανδρουλάκης από σήμερα το πρωί, οπότε και του παρέδωσε ο διευθυντής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Σαλαγιάννης. Αύριο 14/12/2021, η ΚΟ.

Λίγο μετά τις 11:15 έφθασε στα γραφεία του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και έγινε δεκτός στην είσοδο του κτιρίου από τον Νίκο Σαλαγιάννη, τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη και τα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ.

https://i0.wp.com/www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-12/androulakis-salagiannis.jpg.webp?w=1170&ssl=1

Μαζί του στον 6ο όροφο, στο γραφείο του προέδρου, μαζί με τον γραμματέα του κόμματος, τον διευθυντή του κόμματος Νίκο Σαλαγιάννη, βρίσκονται και οι στενοί συνεργάτες του, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Πάνος Βλάχος, Βαγγέλης Τσόγκας, Ειρήνη Κωστάκη, Βασίλης Πανάγου και ο βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

https://i0.wp.com/www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-12/androylakis-harilaou.jpg.webp?w=1170&ssl=1

Σε σύντομες δηλώσεις του κατά την υποδοχή του στην είσοδο των γραφείων, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «μεγάλη μέρα» για την παράταξη και πρόσθεσε ότι «θα είμαστε όλοι μαζί». Όπως είπε μεταξύ άλλων, «ο τόπος έχει ανάγκη από μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική φωνή. Τα κόμματα πρέπει να δίνουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, όχι να είναι κλειστοί μηχανισμοί. Ξεκινάμε από σήμερα τη δουλειά».

«Προχωράμε δυναμικά να ανασυγκροτήσουμε την κεντροαριστερά» τόνισε. Επεσήμανε, δε, ότι ο τόπος έχει ανάγκη «μια ισχυρή φωνή προόδου, ρεαλισμού, μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή» και πρόσθεσε ότι «πρέπει και ο τόπος να αλλάξει σελίδα. Να πάμε σε μια εποχή που οι πολίτες θα θεωρούν ότι τα κόμματα δίνουν λύσεις».

Νωρίτερα, ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, άφησε ένα λουλούδι στον τάφο της Φώφης Γεννηματά, στο Α’ Νεκροταφείο, τιμώντας την μνήμη της.

 

Διαβάστε σχετικά: Με ένα λουλούδι στον τάφο της Φώφης Γεννηματά, ο Νίκος Ανδρουλάκης