Ανδρουλάκης μετά την εκλογική νίκη: «Aνοίγει μια νέα σελίδα για την παράταξη - Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε»

Την πρώτη του δήλωση μετά από τη θριαμβευτική νίκη στον β΄γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ έκανε ο νέος πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, από τα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε , η δημοκρατική παράταξη επέστρεψε», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την ομιλία του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι με τη νίκη του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ανοίγει μια νέα σελίδα για την παράταξή του, ενώ είπε πως δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι, καθώς ο μόνος νικητής είναι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη.

Ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση ενώ συνεχάρη και τους συνυποψηφίους του για τον αξιοπρεπή όπως είπε αγώνα που έδωσαν μαζί. «Η μεγάλη συμμετοχή έκανε την παράταξη μας πιο δυνατή και θύμισαν στον ελληνικό λαό πόσο βαθιά ρίζα έχει στην ελληνική κοινωνία», πρόσθεσε.

Κάλεσε επίσης να υπερασπιστούν όλοι την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για την ενότητα και την πολιτική αυτονομία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ.

Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, με αισιοδοξία, με αυτοπεποίθηση.
Με τη δική σας ισχυρή εντολή: Να προχωρήσουμε ενωμένοι στην ανανέωση και την αναγέννηση της παράταξης.

Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, καταθέτοντας τις αγωνίες τους, τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Με αυτή τη μεγάλη συμμετοχή, έκαναν την παράταξη πιο δυνατή και θύμισαν στον ελληνικό λαό πόσο βαθιά ρίζα έχει στην ελληνική κοινωνία.

Συγχαίρω θερμά τους συνυποψηφίους μου, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Παύλο Χρηστίδη, τον Χάρη Καστανίδη, τον Παύλο Γερουλάνο, για τον αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε μαζί.

Τους καλώ όλους, να υπερασπιστούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα και πολιτική αυτονομία.

Φίλες και φίλοι, η αναμέτρηση τελείωσε απόψε. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μόνος νικητής είναι η το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όσους μου έκαναν την μεγάλη τιμή να με εκλέξουν πρόεδρο του Κινήματος.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και όσους εργάστηκαν για αυτό τον αγώνα και κυρίως τους χιλιάδες εθελοντές, όλων των γενεών της παράταξης, σε όλη την Ελλάδα που ήταν η ψυχή και η έμπνευση αυτής της προσπάθειας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για ένα λόγο σημαντικότερο για όλους τους άλλους, γιατί αυτές τις εβδομάδες συνάντησα χιλιάδες νέους ανθρώπους, το μέλλον της πατρίδας, να έρχονται ξανά και να είναι δίπλα μας σε αυτή τη νέα πορεία.

Φίλες και φίλοι, έχω πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω.

Δεσμεύομαι να μετατρέψω τη σημερινή νίκη της παράταξης σε μια νίκη της πατρίδας. Γιατί ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα.

Θα αγωνιστούμε για την Ελλάδα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας και της προοπτικής όλων των Ελλήνων.

Ξεκινάμε λοιπόν, μαζί, ένα νέο, ωραίο ταξίδι.

Γιατί η δημοκρατική παράταξη επέστρεψε! Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό.

Να’στε καλά και καλό μας αγώνα».