«Κλείδωσε» για τις 29 Νοεμβρίου το debate με τους υποψήφιους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ - Δεν θα συμμετάσχει ο Γ. Παπανδρέου

Τέλος μπαίνει στο «θρίλερ» με το debate των υποψήφιων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, το οποίο θα διεξαχθεί τελικά στην ΕΡΤ στις 29 Νοεμβρίου και ώρα 22:00.

Ειδικότερα, κατόπιν σύντομης συζήτησης, συμφωνία επήλθε μεταξύ των πέντε υποψηφίων του Κινήματος Αλλαγής για τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού debate, στο οποίο δεν θα συμμετάσχει ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς είχε διαφορετική πρόταση για την διεξαγωγή του.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι εκπρόσωποι των πέντε υποψήφιων αρχηγών, Λοβέρδου, Ανδρουλάκη, Χρηστίδη, Γερουλάνου, Καστανίδη, έφτασαν σε συμφωνία με την ΕΡΤ, έτσι ώστε να διεξαχθεί η «τηλεμαχία» τους.

Η  «τηλεμαχία» θα γίνει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 22.00, με παρουσιάστρια την Αντριάνα Παρασκευόπουλου και συμμετέχοντες δημοσιογράφους τον Γιώργο Κουβαρά (Action24), τον Παύλο Τσίμα (ΣΚΑΪ) και τον Τάσο Παππά (ΕΦΣΥΝ).

Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεδριάσουν και πάλι το απόγευμα της Παρασκευής με την ΕΡΤ , για να ορίσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες.