Συγκλόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη - Υποβασταζόμενη & με πατερίτσα στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά (Εικόνες)

Κρατώντας πατερίτσα έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία της Φώφης Γεννηματά, η  Ντόρα Μπακογιάννη, συνοδευόμενη από τα παιδιά της Αλεξία και Κώστα Μπακογιάννη.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-10/ntora-kostas-mpakogiannis-27-10-2021.jpg.webp?itok=GzOpsQ1U

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φτάνοντας στη Μητρόπολη για να αποχαιρετήσει τη Φώφη Γεννηματά, συγκίνησε με τον τρόπο που έσπευσε συλλυπηθεί την οικογένειά της.

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Υποβασταζόμενη η Ντόρα Μπακογιάννη | Zappit

Η κυρία Μπακογιάννη έφτασε μαζί με τον γιο της και δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος την υποβάσταζε, καθώς και την κόρη της, Αλεξία Μπακογιάννη.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-10/mpakogianni-ntora-mpastouni.jpeg.webp?itok=DHqVzQN4

 

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε γνωστό ότι και η ίδια δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα μέσω των social media ενημέρωσε ότι έχει διαγνωστεί με πολλαπλό μυέλωμα και είχε εξάρει το παράδειγμα της Φώφης Γεννηματά που πρώτη ονομάτισε τον καρκίνο δίνοντας κουράγιο σε πολύ κόσμο, που επίσης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ασθένεια και που με γενναιότητα πάλευε για τη ζωή της, επί 14 χρόνια, χωρίς ποτέ να χάσει το κουράγιο, τη δύναμη, τη μαχητικότητα και το χαμόγελό της.