Μήνυμα-κάλεσμα Μητσοτάκη στους νέους για εμβολιασμό: Γίνε μέρος της μεγάλης εθνικής προσπάθειας (Video)

Kάλεσμα στους νέους για εμβολιασμό απευθύνει για άλλη μια φορά με μήνυμά του στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας τους να γίνουν μέρος της μεγάλης εθνικής προσπάθειας. Στο πλαίσιο αυτό, ανάρτησε και βίντεο με μια κοπέλα που κλείνει το ραντεβού της, το οποίο αποτελεί μέρος της ενημερωτικής καμπάνιας του ΕΟΔΥ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός στην ανάρτησή του ανέφερε ότι μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης ήδη 120.000 εμβολιασμένοι νέοι έχουν κάνει αίτηση. Συγκεκριμένα, σημείωσε τα εξής:

«Χθες άνοιξε η πλατφόρμα για το #FreedomPass και ήδη 120.000 νέοι 18-25 που έχουν εμβολιαστεί, έχουν συμπληρώσει την αίτησή τους. Γίνε κι εσύ μέρος της μεγάλης εθνικής προσπάθειας για την προστασία της δημόσιας υγείας. Κλείσε το ραντεβού σου εδώ: https://emvolio.gov.gr».

Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γεώργιος Γεωργαντάς, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, επεσήμανε ότι μέσα σε μόλις μια ημέρα οι αιτήσεις για την απόκτηση του Freedom Pass έφτασαν τις 109 χιλιάδες, κάνοντας λόγο για «έναν πάρα πολύ ικανοποιητικό αριθμό».