Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα γενέθλια της Αλίκης Βουγιουκλάκη (Εικόνα)

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε χθες ο γιος της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, ανήμερα των γενεθλίων της

Η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1934. Εξήντα δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου του 1996 άφησε την τελευταία πνοή της σε ιδιωτική κλινική, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά της και όλη την Ελλάδα.

Χθες, συμπληρώθηκαν 87 χρόνια από τη γέννηση της και συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, προκειμένου να παραστούν στο μνημόσυνο για τα 25 χρόνια από τον θάνατό της.

Λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο ο μοναχογιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη από τον γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα του.

«Σαν σήμερα γεννήθηκε το δημοφιλέστερο αστέρι του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου που εξακολουθεί να αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο συνεχούς και ασύλληπτης αγάπης, λατρείας και θαυμασμού από γενιές και γενιές. Στην φωτογραφία και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου του 1994 η Αλίκη γιορτάζει τα γενέθλιά της στο «La Playa» στην Βούλα (γνωστό μετέπειτα ως Vive Mar) μαζί με τον Γιάννη, την οικογένειά της, στενούς φίλους και αγαπημένους συναδέλφους.

Πανέμορφη και λαμπερή με υπέροχη κόκκινη τουαλέτα Valentino διασκεδάζει και χορεύει όλη την βραδιά απολαμβάνοντας τις ευχές των καλεσμένων ανάμεσα στους οποίους και οι Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόρα Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου, Άντζελα Γκερέκου, Σταμάτης Φασουλής, Μίνως Κυριακού, Γιώργος Μούτσιος, και Μίνως Μάτσας. Το συγκεκριμένο καλοκαίρι βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το ανέβασμα το επόμενο φθινόπωρο του θρυλικού μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας» που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα της», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην ανάρτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: