Αιφνιδίως στον ΕΦΚΑ Αγ. Παρασκευής ο Κ. Χατζηδάκης: Απόντες 14 από τους 35 υπαλλήλους (Εικόνες)

Σε αιφνιδιαστική αυτοψία προχώρησε ο Κωστής Χατζηδάκης, που επισκέφτηκε το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Αγία Παρασκευή Αττικής και διαπίστωσε ξανά την ανάγκη να προχωρήσει η ψηφιοποίηση του οργανισμού.

Μια από τις δυσκολότερες αποστολές που ανέλαβε ο υπουργός Υγείας ήταν να βάλει μια τάξη στον ΕΦΚΑ. Ο κ. Χατζηδάκης με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε την ανάγκη να προχωρήσει η ψηφιοποίηση του ΕΦΚΑ.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-06/kostis-xatzidakis-efka.jpg.webp?itok=LMg3gCCI

Στην ανάρτηση του αναφέρει ότι ήδη έχουν μπει 50 ψηφιακές υπηρεσίες, αλλά τα αρχεία με στοιχεία ασφαλισμένων εξακολουθούν να βρίσκονται σε ατελείωτες στοίβες από χαρτί.
Το μεγάλο ζήτημα της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, ανέφερε ο υπουργός, που βρήκε απόντες 14 από τους 35 υπαλλήλους.

Η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη:

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης του, ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα που υπάρχει με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Θυμίζουμε ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η πρόθεση να δημιουργηθεί ένα τηλεφωνικό τμήμα για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος, ο υπουργός έστειλε μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μάλιστα αποκάλυψε ότι και στη σημερινή του επίσκεψη στην Αγία Παρασκευή βρήκε μόνο 21 από τους 35 εργαζόμενους του υποκαταστήματος. «Να ξέρουν θα μας βρουν απέναντί τους», προειδοποίησε.