Τέλος στα μνημόνια

Τέλος στα μνημόνια σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου, τόνισε πως δεν υπάρχουν νέα μέτρα στη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις της ελληνικής Κυβέρνησης που ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης έστειλε προς την Κομισιόν.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα ούτε αυτή την ώρα στο Eurogroup, ούτε έως την Παρασκευή (27/02) που θα εγκριθεί από τα κοινοβούλια», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως το κείμενο που εστάλη από τη Κυβέρνηση δεν πρόκειται περί μέτρων και «δεν έχει σχέση με μνημόνια».

Σύμφωνα με τον κ. Βούτση, πρόκειται για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, με κάποιες ενστάσεις ως προς το χρόνο υλοποίησής τους. «Υπάρχουν μέσα σε αυτό, όλοι οι βασικοί πυλώνες της Θεσσαλονίκης. Τέλος τα μνημόνια, κι αυτό προκύπτει από το κείμενο», υπογράμμισε, ενώ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που εξέφρασαν διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «το πράγμα θα πάει καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα υπάρξει γρήγορα και νομοθετικό έργο».