ΣΥΡΙΖΑ: «Ατυχής η δήλωση Δρίτσα» - «Την Αριστερά τη χωρίζει ιδεολογική & αξιακή άβυσσος από την τρομοκρατία»

«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τον ίδιο», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τον ίδιο», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, για τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή, αναφορικά με την δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», και τον αντίκτυπο που είχαν αυτές στην Ελληνική κοινωνία.

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα ότι η «17 Νοέμβρη» δεν έχει τρομοκρατήσει κανέναν, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωσή του παίρνει αποστάσεις από τον βουλευτή.

«Το ξεκαθάρισε άλλωστε αμέσως με διευκρινιστική του δήλωση χωρίς περιστροφές», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει: «Την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Και σε αυτό δεν χωράει δεύτερη κουβέντα».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Θοδωρής Δρίτσας είχε τονίσει κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, πως  η «17 Νοέμβρη» δεν έχει τρομοκρατήσει κανέναν, προκαλώντας σφοδρή αντιπαράθεση στο πολιτικό στερέωμα της χώρας.

Σήμερα το πρωί, μιλώντας στο Open TV, ο κ. Δρίτσας, θέλησε να ανασκευάσει τη δήλωσή του, σημειώνοντας, ότι «ήταν ελλειπτικός ο λόγος μου και άφησε περιθώρια παρερμηνειών».