Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση στο Action24

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε την επίθεση με μολότοφ και μπογιές που  δέχτηκε ο τηλεοπτικός σταθμός Αction 24 από υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα, αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

«Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction 24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της Δημοκρατίας», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, συμπληρώνοντας ότι «οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, τονίζει: «Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

«Η επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού Action24 είναι μία ακόμα επίθεση κατά της ελευθερίας του Τύπου, αλλά και μία ακόμα αποτυχημένη απόπειρα τρομοκράτησης», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία», σημείωσε με αφορμή το συμβάν ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.