Επίθεση Πολάκη κατά Τσιόδρα: Τι μπούρδες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου;

Σφοδρή  επίθεση κατά του καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, εξαπέλυσε σήμερα από τη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων του «νόμου Κατσέλη». 

Ο βουλευτής αρχικά στράφηκε κατά της επιστημονική επιτροπής, καταγγέλλοντας ότι άλλαξε μετά από πολιτική παρέμβαση την απόφασή της για το άνοιγμα των σχολείων, των γηπέδων και του τουρισμού.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, σε ειρωνικό τόνο ανέφερε ότι επιχείρησε να καλύψει τις ευθύνες του έχοντας δίπλα τον «φίλτατο Σωτήρη».

Στο πλαίσιο αυτό, ξεσπώντας κατά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ανέφερε τα εξής: «Η τελευταία αρλούμπα που ακούω είναι ότι τα παιδιά τα μικρά δεν μεταδίδουν! Τι λέτε, ρε παιδιά; Παιδιά δεν μεγαλώσατε όλοι; Όταν πήγανε τα παιδιά σχολείο δεν κολλούσαν ιώσεις; Τι μπούρδες είναι αυτές, κ. Σωτήρη μου;

Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική να μπαίνει στην υπηρεσία πολιτικής. Τα παιδιά δεν μπορούν να κάτσουν μόνα τους σπίτι, γι’ αυτό το κάνετε! Θέλετε να γλιτώσετε γονικές άδειες! Δεν θα δουλευόμαστε εδώ με επιστημονικές αρλούμπες».