Τηλεφωνικές επικοινωνίες του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είχε σήμερα Τρίτη 17 Φεβρουαρίου, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός θα έχει αύριο Τετάρτη συνάντηση με τον κ. Παπούλια ενόψει και της προεδρικής εκλογής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πρωθυπουργός συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Στ. Θεοδωράκη προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις, ενώ έχει τηλεφωνικές συνομιλίες και με Ευρωπαίους ηγέτες.

Ο αρχηγός του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε σήμερα (17/2) πως έχει συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Σε δηλώσεις του και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ανέφερε πως η κυβέρνηση θα φροντίσει μέσα στην ημέρα να ενημερώσει τα κόμματα. Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ ζήτησε επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις, ενώ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας στην πρόταση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης, ανέφερε ότι το Ποτάμι θεωρεί πως την ευθύνη των χειρισμών την έχει η κυβέρνηση και αυτή οφείλει να ενημερώσει τα κόμματα διαμορφώνοντας όρους για κοινή στάση.