«Ας αφήσει στην άκρη τους παλικαρισμούς», προκαλεί τον Τσίπρα, ο Πέτσας - Πολιτικές απαντήσεις, ζητά η κυβέρνηση

Λόγο για μείζονα θεσμικά ζητήματα που εγείρονται, για την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,  έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και κατηγόρησε εκ νέου τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι μαζί με τον Νίκο Παππά επιδίδονται σε «θέατρο του παραλόγου» το οποίο «δεν πείθει, αλλά προκαλεί τους πολίτες».

Η κυβέρνηση ζητά πολιτικές απαντήσεις από τον τότε πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ο κ. Πέτσας και σε ότι αφορά την προτροπή του Αλέξη Τσίπρα να διευρυνθεί το κατηγορητήριο για την Novartis, ο κ. Πέτσας απάντησε: «Ας αφήσει την άκρη στους παλικαρισμούς. Η σιωπή του, διευρύνει στη συνείδηση των πολιτών το κατηγορητήριο».

Ο κ. Πέτσας αναφερόμενος στον εξωδικαστικό συμβιβασμό στις ΗΠΑ τόνισε πως αποδεικνύεται πως η προηγούμενη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν ενδιαφέρθηκε για το πραγματικό σκάνδαλο και δεν έκανε τίποτα για την αποζημίωση του δημοσίου.

Μιλώντας για «εγκληματική αδράνεια των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  επανέλαβε πως ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησης είχε αναλωθεί στην σπίλωση των πολιτικών της αντιπάλων και κάλεσε εκ νέου τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει πολιτικές απαντήσεις για το τι γνώριζε σε ότι αφορά τις κινήσεις Παππά και Παπαγγελόπουλου που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Από εκεί και πέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην επιδίωξη για διεκδίκηση αποζημιώσεων από τη Novartis λέγοντας πως «αξιοποιούμε κάθε πρόσφορο τρόπο για αποζημίωση δημοσίου».

 

Προτεινόμενα για εσάς