Οι «άνθρωποι» του Ανδρέα και του Γιώργου Παπανδρέου στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ, θα φιγουράρουν στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη της οποίας ανακοινώνονται εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida μεταξύ των προσώπων που θα σηματοδοτούν το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της Κεντροαριστεράς είναι και η Ρεγγίνα Βάρτζελη. Η κ. Βάρτζελη διετέλεσε διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου ενώ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Γ. Παπανδρέου υπήρξε Γραμματέας της κυβέρνησης.

Και πρώην βουλευτές

Σημειώνεται ότι στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να βρεθούν κι άλλα σημαντικά στελέχη του χώρου της Κεντροαριστεράς, ορισμένα εξ αυτών έχουν, μάλιστα, διατελέσει και βουλευτές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη σύνθεση της ΚΕΑ υπάρχουν σημαντικά ονόματα συνεργατών του Ανδρέα, όπως ο προσωπικός του γιατρός Θύμιος Λιβάνης. Επίσης πρώην βουλευτές επί Γιώργου Παπανδρέου, όπως – σύμφωνα με τις πληροφορίες- η Μαρία Θεοχάρη, ο Θάνος Γικόνογλου, Χρύσα Μανωλιά, ο πρώην Γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νίκος Μαδεμλής. Ακόμα πολιτικοί φίλοι του Κώστα Σημίτη, όπως ο Έλληνας γενικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αχιλλέας Μητσός, αλλά και συνδικαλιστές όπως οι πρόεδροι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ.