«Δεν φοβόμαστε», διαμηνύει ο Άδωνις Γεωργιάδης, για την επίθεση Ρουβίκωνα εναντίον του

Καταδικάστηκε από τον πολιτικό κόσμο η επίθεση του Ρουβίκωνα  που πέταξε τρικάκια, λίγο μετά τις 12:30 έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

O  Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέβασε φωτογραφίες από τα τρικάκια και ανέφερε: «Κυριακή πρωί επέλεξαν να επιτεθούν στο σπίτι μου, φωνάζοντας και πετώντας τρικάκια. Η οικία αποτελούσε και αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς, σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: «δεν πυροβόλησαν κιόλας..», ότι μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου. Δεν τους φοβόμαστε».

Πέτσας: “Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση”

«Το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη δέχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση. Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται. Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της».