Αναβάλλεται η μετακόμιση του πρωθυπουργού από το Μαξίμου στο υπουργείο Ανασυγκρότησης

Αναβάλλονται επ’ αόριστον,  τα αρχικά σχέδια περί μετακόμισης του πρωθυπουργικού γραφείου από το Μέγαρο Μαξίμου στο εξαώροφο κτίριο της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 15, εκεί δηλαδή που βρίσκεται και το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Όπως γράφει το newsbeast.gr  διαπιστώθηκε ότι η μεταφορά δεν είναι και τόσο εύκολη. Όχι λόγω απόστασης, αφού μιλάμε για περίπου 200 μέτρα πιο μακριά, αλλά κυρίως για λόγους ασφαλείας και πρόσβασης.

Τώρα που διανύουμε τις πρώτες ημέρες διακυβέρνησης είναι νωπή η λαϊκή εντολή και δεν υπάρχουν κοινωνικές διαμαρτυρίες. Όσο όμως θα περνάει ο χρόνος, κάποιες επαγγελματικές τάξεις μπορεί να θεωρήσουν ότι θίγονται με τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν, όπως συμβαίνει με κάθε κυβέρνηση, οπότε εάν συγκεντρωθεί κόσμος έξω από τη Βασιλίσσης Σοφίας θα δημιουρgείται πρόβλημα.

Παράλληλα σε ένα κτίριο σαν αυτό του προαναφερόμενου υπουργείου μπορεί εύκολα να διαπιστώνει κανείς ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, κάτι που δεν θα ήθελε ενδεχομένως κάποιες φορές ο εκάστοτε πρωθυπουργός.