Παρέμβαση Καραμανλή λίγο πριν τις κρίσιμες κάλπες - Οι σκέψεις του πρώην πρωθυπουργού

Μια δημόσια παρέμβαση πριν από τις κρίσιμες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου σχεδιάζει να κάνει ο  Κώστας Καραμανλής. Σύμφωνα με πληροφορίες του politisonline που επικοινώνησε με το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού,  ο κ. Καραμανλής εξετάζει το ενδεχόμενο σύντομης ομιλίας- ίσως σε με την μορφή χαιρετισμού – στην προεκλογική συγκέντρωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη στις 26 Ιουνίου. Εκεί θα τονίσει την ανάγκη για ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ που θα φέρει σταθερότητα την χώρα.

Η παρέμβαση  αυτή, εφόσον αποφασιστεί οριστικά, θα είναι η πρώτη του μετά το 2009 σε κομματική εκδήλωση. Ο πρώην πρωθυπουργός τα τελευταία χρόνια έχει προβεί σε  δηλώσεις  μόνο on camera κατά την διάρκεια κρίσιμων στιγμών της χώρας όπως πριν το δημοψήφισμα του 2015. Επίσης έκανε γραπτή τοποθέτηση και για την  Συμφωνία των Πρεσπών.

Σημειώνεται πως, λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές 2019, ο Κώστας Καραμανλής είχε συναντηθεί στη Βουλή με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους δύο άντρες να κάνουν μία την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών, αλλά και να συζητούν για την πορεία του κόμματος μέχρι τις εθνικές εκλογές.