Η ΝΔ για τις πρόωρες εκλογές: Στις 7 Ιουλίου ο λαός με την ψήφο του θα ολοκληρώσει την πολιτική αλλαγή

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μετά την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη Εθνικών Εκλογών για την ανανέωση της λαϊκής εντολής.

Η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήρθε λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση του πρωθυπουργού από το Προεδρικό Μέγαρο και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 26 Μαΐου ανάγκασε τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εθνικές εκλογές» ενώ καταλήγοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «στις 7 Ιουλίου, και πάλι με την ψήφο του, θα ολοκληρώσει την πολιτική αλλαγή που τόσο χρειάζεται η χώρα, για να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη και η ευημερία σε όλους τους Έλληνες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ: 

«Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 26 Μαΐου ανάγκασε τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εθνικές εκλογές. Στις 7 Ιουλίου, και πάλι με την ψήφο του, θα ολοκληρώσει την πολιτική αλλαγή που τόσο χρειάζεται η χώρα, για να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη και η ευημερία σε όλους τους Έλληνες».