Δεν άφησε...ομιλία για ομιλία του Τσίπρα που να μην είναι παρών ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. - Έωλες δικαιολογίες

Και στο Αγρίνιο, μετά την Ξάνθη και την κεντρική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Παρασκευή στο Σύνταγμα, ήταν παρών ο αρχηγός της Αστυνομίας Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Μέσα σε λίγες ώρες αποκαλύφθηκαν φωτογραφίες του αρχηγού της Αστυνομίας να δίνει το παρών σε τρεις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Αλέξη Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας τα όσα έλεγαν στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι ο κ.Ανδρικόπουλος «εποπτεύοντας τα μέτρα ασφαλείας» έχει παραστεί σε περισσότερες συγκεντρώσεις του κ.Τσίπρα από πολλά στελέχη του κόμματος.

dsc_0902

Όπω γράφει το protothema για την παρουσία του στο Σύνταγμα,  το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ υποστήριξε ότι αποτελεί τακτική του κ.Ανδρικόπουλου να εποπτεύει προσωπικά μείζονα συμβάντα ως προς τον σχεδιασμό, τήρηση και εκτέλεση των μέτρων ασφάλειας και τάξης. Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι ο κ.Ανδρικόπουλος είχε πάει και στα εκλογικά κέντρα υποψηφίων δημάρχων και είχε συνομιλήσει και με τον κ.Κώστα Μπακογιάννη.

Για την παρουσία του στην προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, στις 7 Μαϊου, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επικαλέστηκαν… σύμπτωση. Όπως έλεγαν ο κ.Ανδρικόπουλος και η αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη συνόδευαν σε περιοδεία στη Θράκη την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και έτυχε να πάνε μαζί της στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το Αγρίνιο, όπου βρέθηκε στις 20 Μαϊου ο Αλέξης Τσίπρας, ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για την παρουσία του κ.Ανδρικόπουλου, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το agriniotimes.gr: Πάντα χωρίς στολή και με εμφάνιση ανθρώπου που δεν δείχνει να είναι εν υπηρεσία: Σε πηγαδάκι με υπουργούς στο Σύνταγμα, στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στην Ξάνθη, ανάμεσα στους συγκεντρωμένους στο Αγρίνιο.