«Με κότερο, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη...»

Δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορο το…twitter , μετά τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, που παρά την αήθη  συμπεριφορά του συνεχίζει να  απολαμβάνει την κάλυψη του Αλέξη Τσίπρα.

Χθες, κατά την συζήτηση της πρότασης μομφής εναντίον του, ο αναπληρωτής υπουργός κατέβηκε από τα υπουργικά έδρανα και πήγε μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας του με έντονο ύφος.

«Δεν θα μας μιλάς εσύ για τον φασισμό. Τα υπόλοιπα αύριο», είπε ο Παύλος Πολάκης, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος κουνώντας του το δάχτυλο του είπε: «Αντε φύγε από δω. Πέρασε έξω».

Λίγη ώρα μετά το συμβάν, ο Παύλος Πολάκης, μέσω Facebook, όπως άλλωστε συνηθίζει παρουσίασε τη δική του εκδοχή για το συμβάν.

Το Twitter που σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, «γλέντησε» τον Παύλο Πολάκη, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο, ενώ μιλούν για τη σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, δημιουργώντας το hashtag #ΑλεξηςΠολάκης.

  • Έχει πλάκα που μερικοί δήθεν «πολιτικά ψαγμένοι» εκφράζονται μέσω ενός αμόρφωτου, που έχει για μαγκιά εκφράσεις πεζοδρομίου!!! Θίχτηκε ο γιδοβοσκός. Του θίξανε τον αριστερό του σκαφάτο και πουράτο αρχηγό. Μην τον βλέπετε έτσι, είναι ευαίσθητο παιδί κατά (πολύ) βάθος.
  • Με κότερο, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη. #πολακισμος #ΑλεξηςΠολακης
  • Αυτούς ψηφίσατε, αυτοί μας αξίζουν. Δείτε τι συμβαίνει στην #vouli και πάρτε το αλλιώς γιατί χαθήκαμε.
  • Ο απατεώνας φωνάζει μ’ ένα μεγάλο στόμα και τρώει με χίλια μικρά
    (Δεν χορταίνω να το γράφω)
    Είπαμε. ΠΘ: Αλέξης Πολάκης
    ΥΠ.ΥΓ. Παύλος Τσίπρας!!!
    Τέλος.
  • Ο ψευτόμαγκας ο Πολάκης! Ηταν κ αυτός από αυτούς τους “αριστερούς” π μόλις μάθαιναν ότι πέφτει η χούντα τρέχανε ν μπούνε φυλακή γ ν τους βρει η απελευθέρωση ως “φυλακισμένους αγωνιστές”!!
  • Οταν ο πρωθυπουργός λέει στον αρχηγό της αντιπολίτευσης ”και τι είσαι εσύ”, ξέρεις ότι ο Αλέξης έπιασε πάτο και μιλάει ο Πολάκης