Άναψαν... συζητήσεις οι φωτογραφίες που φέρονται να δείχνουν τον Τσίπρα σε σκάφος, το καλοκαίρι του '18

Δύο φωτογραφίες που φέρονται να δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα σε σκάφος έχουν προκαλέσει αίσθηση στα social media και όχι μόνο.

Αυτές οι φωτογραφίες, τις οποίες δημοσίευσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Αρης Πορτοσάλτε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δείχνουν τον Έλληνα πρωθυπουργό στις καλοκαιρινές διακοπές του από το καλοκαίρι του 2018 σε σκάφος.

«Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό! Από τις διακοπές του… εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το… ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις τη διαπλοκή των άλλων φυσικά..», γράφει ο δημοσιογράφος στο Twitter.


Εν συνεχεία αναδημοσίευσε την ανάρτηση ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter και απαιτεί απαντήσεις για τις διακοπές του πρωθυπουργού πέρυσι το καλοκαίρι και αν όντως έλαβαν χώρα σε σκάφος. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μάλιστα, ρωτά σε ποιον ανήκει το σκάφος και πότε πήγε διακοπές με αυτό ο κ. Τσίπρας.

«Επειδή οι διακοπές του πρωθυπουργού δεν μπορεί να είναι κρυφές και επειδή ο πρωθυπουργός που μάχεται τις Ελίτ και πολεμά υπέρ των πτωχών είναι περίεργο να κάνει πολυτελείς διακοπές σε σκάφος: α) ποίου είναι το σκάφος; β) πότε πήγε; Επειδή είναι λαλίστατοι», ρωτάει ο κ. Γεωργιάδης:

Ακολούθησε  ο έτερος Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης,  ενώ φαρμακερό ήταν το σχόλιο του βουλευτή και πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου.

Γράφει ο κ  Χατζηδάκης:

Περίμενα μια διάψευση για τις φωτογραφίες του κ. Τσίπρα στο κότερο Ότι είναι μοντάζ, κάτι τέλος πάντων. Τίποτε! Και μετά μιλάνε για ελίτ! Αυτοί που κάνουν παρέα με τις ελίτ, ξέχασαν αυτά που έλεγαν και έγιναν αμέσως καθεστώς.

Φαρμακερό όμως ήταν και το σχόλιο του Ανδρέα Λοβέρδου για τις διακοπές του πρωθυπουργού με το πολυτελές σκάφος, μάλλον κάπου στα Ιόνια Νησιά όπως λένε οι πληροφορίες.