Κουντουρά με γεμάτα ή άδεια καθίσματα; Δύο φωτογραφίες, δύο διαφορετικές ερμηνείες...

H… κατάρα των άδειων καθισμάτων δεν λέει να αφήσει ήσυχα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και εκείνα που εντάχθηκαν πρόσφατα στο δυναμικό του κόμματος…

Η Έλενα Κουντουρά βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου είχε ομιλία για τον απολογισμό τους έργου της στο Υπουργείο Τουρισμού, ενόψει και των Ευρωεκλογών στις οποίες θα είναι υποψήφια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Ατλαντίς” στο οποίο ωστόσο οι παρουσίες δεν ήταν και τόσες πολλές.

Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές του “βεληνεκούς” της εκδήλωσης, η οποία τελικά μετουσιώθηκε σε ναυάγιο και θύμισε τις αντίστοιχες εικόνες από την εκδήλωση του Νίκου Παππά στο Κιλκίς, πριν από περίπου ένα μήνα.

Όπως προκύπτει, η κ. Κουντουρά διαφαίνεται να ομιλεί σε μία σχεδόν άδεια αίθουσα.

Ανάμεσα στους λίγους παρόντες ήταν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Γ. Βαμιεδάκης, ο πρόεδρος του ΟΛΗ Απ. Φιλιππής, ο νέος Συντονιστής της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Κλαράκης και κάποια άλλα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο επίσης υποψήφιος της για την Ευρωβουλή, Π. Κουρουμπλής, παρέστη στην εκδήλωση στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στο νησί.

Οι φωτογραφίες, από την άλλη, στις οποίες απαθανατίστηκε η υπουργός χαμογελαστή δείχνουν μιαν άλλη, πιο “γεμάτη” αίθουσα, όπως πολύ θα επιθυμούσαν οι διοργανωτές στην πραγματικότητα.