Με άρωμα από... βαθύ ΠΑΣΟΚ η Προοδευτική Συμμαχία του Τσίπρα

Εμφανή έκαναν την παρουσία τους στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ και την ανανεωτική Αριστερά στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη, Γιάννης Ραγκούσης, Στέφανος Τζουμάκας αλλά και οι Νίκος Μπίστης, Μαρία Ρεπούση, έδωσαν το παρόν.

Επίσης παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Πέτρος Κόκκαλης, Ραλλία Χρηστίδου, Αλέξανδρος Νικολαΐδης κ.α. και φυσικά οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Δεν έλειψαν και οι παρουσίες-έκπληξη όπως ο Βασίλης Παϊτέρης, ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» ο οποίος είχε περάσει από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ παλαιότερα και του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο Τζουμάκας

Ο Στέφανος Τζουμάκας, που νωρίτερα είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, στην παρέμβασή του είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα: «Δικαιούσαι μια δεύτερη τετραετία Πρόεδρε. Η χώρα χρειάζεται έξοδο από την κρίση και από το σύστημα που την οδήγησε στην φτωχοποίηση. Είναι σκληρό χρησιμοποιεί παραπληροφόρηση και ψεύδη και πρέπει να πάει στην γωνία, στην αντιπέρα όχθη εκεί που τους αξίζει. Χρειάζεται να σηκώσουμε ανάστημα απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό».

Μάλιστα προέτρεψε «το 2019 και 2020 θα πρέπει να τις δούμε ως χρονιές εξελίξεων, ορόσημα για την προοδευτική διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα στη χώρα» ενώ επιτέθηκε και κατά του… ΠΑΣΟΚ: «Η δεξιά και οι ηγεσίες του πρώην ΠΑΣΟΚ έβλαψαν τη χώρα. Το 80% των Ελλήνων έχασαν πάνω από το 60% των εισοδημάτων τους. Με την πολιτική τους οδήγησαν την Ελλάδα στη λίστα των φτωχών χωρών της Ένωσης. Η απάντηση θα πρέπει να είναι να τους στείλουμε ΞΑΝΑ στην αντιπολίτευση. Με τις προσπάθειες σου Αλέξη η χώρα βαδίζει με σταθερότητα»

Ο Πάνος Σκουρλέτης χαιρετά τον Πέτρο Κόκκαλη υπό το βλέμμα του Νάσου Ηλιόπουλου
Ολγα Γεροβασίλη και Βασίλης Παϊτέρης
Η Ελενα Κουντουρά βγάζει σέλφι με την Ρένα Δούρου που κρατά ένα κοριτσάκι αγκαλιά
Ο Φώτης Κουβέλης
Ο Παύλος Πολάκης βγάζει φωτογραφίες

Προτεινόμενα για εσάς