Πολιτική συζήτηση επιπέδου...ζαρζαβατικών

Μετά τους κουραμπιέδες έπιασε τα ζαρζαβατικά η κ. Μεγαλοοικονόμου.

«Αυτό το κάνω δώρο στον κ. Γιακουμάτο, διότι προχθές μίλησε υποτιμητικά για τη λαχαναγορά, είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσφέροντας ένα καλάθι με λαχανικά στον Γεράσιμο Γιακουμάτο. Οι δυο τους βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής του OPEN TV «Ώρα Ελλάδος 7»

«Υποτίμησε τη λαχαναγορά του Ρέντη, σε μία συνάντηση που είχαμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, συνέχισε η κ. Μεγαλοοικονόμου, Συγκεκριμένα όταν είπα ότι ξέρω τα θέματα της αγοράς εκείνος μου μίλησε υποτιμητικά και είπε: “Ποια της λαχαναγοράς του Ρέντη;”» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

Αρνήθηκε το…δώρο

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της απάντησε λέγοντας «δόξα το θεό έχει αρχίσει να κάνει φροντιστήριο και να μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της, Δώρο δέχεσαι από κάποιον που τον παραδέχεσαι. Εγώ δεν το δέχομαι και της το επιστρέφω για να μαγειρέψει το μεσημέρι, επειδή βλέπω ότι τα προϊόντα είναι φρέσκα» πρόσθεσε.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου στη συνέχεια του απάντησε ότι δεν έχει βάλει στο καλάθι αγγούρια και ντομάτες. «Σε συνέντευξή σας είχαν πει ότι δέχεστε φλερτ από γυναίκες και εσείς είχατε απαντήσει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Γι αυτό και δεν σας έβαλα. Είστε ρατσιστής». Ο κ. Γιακουμάτος αμέσως πήρε το λόγο και της είπε «τη μία με λες ρατσιστή, την άλλη σεξιστή, άντε να τριτώσει».