"Ο Καμμένος έχει τελειώσει πολιτικά γι' αυτό λέει ό,τι θέλει" υποστηρίζει ο Μητσοτάκης

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τάχθηκε υπέρ των εκλογών το συντομότερο δυνατόν ενώ ευχήθηκε να στηθούν κάλπες πριν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Σημασία είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατόν και μακάρι αυτό να συμβεί πριν από την Συμφωνία των Πρεσπών προκειμένου οι πολίτες να αποφασίσουν για το εθνικό θέμα», ανέφερε.

Ο κ. Μητσοτάκης άσκησε σκληρή κριτική στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο. «Επί της ουσίας δεν έχουμε υπουργό Εξωτερικών, και υπουργό Άμυνα τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος μπροστά στο πολιτικό του τέλος δεν διστάζει πλέον να λέει ο,τι θέλει», τόνισε.

Σε κάθε περίπτωση, υποστήριξε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν το πολύ μέχρι το Μάιο, καθώς όπως εξήγησε: «αν φύγει ο κ. Καμμένος από την κυβέρνηση δεν βλέπω πως μπορεί ο κ. Τσίπρας να συνεχίσει να κυβερνά, έχοντας χάσει επί της ουσίας τη δεδηλωμένη. Γι’ αυτό βλέπω ως απώτατο όριο εκλογών τον Μάιο».

Αναφερόμενος στα εσωτερικά της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε για τη νέα χρονιά αλλαγές στη διάταξη του κομματικού μηχανισμού, που θα «τρέξουν» παράλληλα με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων. «Γραμματείς θα αποχωρήσουν από τις θέσεις τους για να κατέβουν στις εκλογές. Θα γίνουν κι άλλες αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό, ενόψει της προεκλογικής μάχης», διευκρίνισε.

Από το newsroom του economico.gr

Προτεινόμενα για εσάς