Μαξίμου για ΝΔ: Να μην μας κουνάει το δάχτυλο το κόμμα των «αναψυκτηρίων»

«Η ΝΔ δείχνει σήμερα το πραγματικό της πρόσωπο. Ξέρει να φωνάζει, αλλά όταν έρχεται η ώρα των έργων, των μεταρρυθμίσεων και της αποφασιστικότητας αποδεικνύεται ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι το παλαιού πολιτικού συστήματος», αναφέρει σε ανακοίνωση του το πρωθυπουργικό γραφείο απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία που δημοσιοποίησε σήμερα έγγραφα, με τις υπογραφές των Βούτση και Κουρουμπλή, με τα οποία η κυβέρνηση ζητούσε την αναστολή κατεδαφίσεων αυθαιρέτων.

Το Μαξίμου τονίζει ότι η ΝΔ «επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι είναι το κόμμα της πελατείας, των ρουσφετιών, και της αυθαιρεσίας», και συνεχίζει:

«Δεν μπορεί λοιπόν, το κόμμα των «αναψυκτηρίων», και των καταπατητών, το κόμμα που αποκαλεί «ηλίθια» την πρακτική χαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων, να μας κουνάει το δάχτυλο αποκαλύπτοντας, δήθεν, έγγραφα «φωτιά».

Τέλος σημειώνει ότι «καλά θα κάνει η ΝΔ να στηρίξει και στην πράξη τη χθεσινή νομοθετική πρωτοβουλία και να μην υπονομεύει, σε κάθε βήμα της, την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της χώρας» τονίζει το Μαξίμου.

Προτεινόμενα για εσάς