Αγανακτισμένοι κάτοικοι σε Καμμένο: Μας αφήσατε στο έλεος της πυρκαγιάς! Κάηκε τζάμπα ο κόσμος! (Βίντεο)

Αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών στις πληγείσες περιοχές στη Ραφήνα και το Μάτι, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του εκεί.

“Αφήσατε να καεί κόσμος τζάμπα. Μας αφήσατε στο έλεος του Θεού! Γιατί έκλεισε η Μαραθώνος, γιατί δεν έγινε εκκένωση, οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν;” τον ρωτούσε επίμονα κάτοικος.

Ο κ. Καμμένος συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Ραφήνας Ευάγγελο Μπουρνούς. Είπε ότι με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις προσφορές φορέων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, θα μπορέσουν σταδιακά να αποκατασταθούν όλα τα κτίρια που καταστράφηκαν από τις φονικές φωτιές στην Αττική και ίσως να διορθωθούν κάποια λάθη του παρελθόντος.

Κι επίσης διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αρχίσει σύντομα η εφαρμογή όσων προβλέπουν οι μελέτες για τα αντιπλημμυρικά έργα, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω καταστροφές ενόψει της επιδείνωσης του καιρού αλλά και των βροχών του Σεπτεμβρίου.

Να θυμίσουμε ότι ο στρατός έχει στήσει μαγειρείο για τη σίτιση των πυρόπληκτων αλλά και κέντρο συντονισμού για τις επιχειρήσεις θωράκισης και αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής.

 

Καμμένος για φωτιές: Ίσως πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος
video 1532583053
Καμένος Δημαρχείο Ραφήνας