Συνάντηση Σαμαρά-Μεϊμαράκη στα γραφεία της ΝΔ

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά είχε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος επισκέφθηκε τον πρόεδρο της ΝΔ στα γραφεία του κόμματος.

Αναχωρώντας από τα γραφεία της Συγγρού, ο τέως πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι με τον κ. Σαμαρά είχαν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ.κ. Σαμαράς και Μεϊμαράκης συνομίλησαν για την δρομολόγηση των κομματικών διαδικασιών και έκαναν αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και της κατάστασης στη χώρα. Ο κ. Μεϊμαράκης μετέφερε στον πρόεδρο της ΝΔ όχι μόνο τις προσωπικές του απόψεις αλλά και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την επομένη της ήττας της ΝΔ στις εκλογές μεταξύ Βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, συζήτηση και για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Εφόσον ο κ. Τσίπρας προτείνει τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο για διάδοχο του Κάρολου Παπούλια σε αυτή την περίπτωση η ΝΔ θα πρέπει να τον στηρίξει. Αυτή φαίνεται να είναι και η θέση του κ. Μεϊμαράκη.

Οι κύριοι Σαμαράς και Μεϊμαράκης συζήτησαν ακόμη το θέμα της νέας δομής της ΝΔ και την ανάγκη λήψης αποφάσεων με πιο συλλογικό τρόπο.