Στην Τήλο για το Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του

Στην Ρόδο έφτασε σήμερα το πρωί o Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την οικογένεια του.

Σε λίγη ώρα θα μεταβεί στην Τήλο με σκάφος του Λιμενικού, όπου και θα παραμείνει έως τις 10 Απριλίου, οπότε και θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται την Τήλο μόνο για τις γιορτές και δεν θα έχει επισκέψεις με τοπικούς φορείς και παράγοντες.

Είναι επίσης πιθανό, ο πρωθυπουργός, ανάλογα και των καιρικών συνθηκών να επισκεφθεί και άλλο νησί, που μάλλον θα είναι η Νίσυρος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα μείνει σε ξενοδοχείο του νησιού, και για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώνεται πότε θα πάει και πόσες μέρες θα παραμείνει.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως έχει ιδιαίτερη συμπάθεια για το νησί της Τήλου, που το έχει ξαναεπισκεφθεί και προφανώς μέτρησε αυτό στην απόφασή του για τις διακοπές του Πάσχα.

Σε παλαιότερη πάντως επίσκεψή του πέρσι, τον είχε προσκαλέσει στο νησί η δήμαρχος κ. Μαρία Καμμά-Αλειφέρη, με την οποία διατηρεί ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις.

Όπως είναι προγραμματισμένο, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Ρόδο στις 16 και 17 Απριλίου, για να παραστεί στις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου αναμένεται να γίνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις για το καυτό θέμα του μεταφορικού ισοδύναμου στα νησιά,  που σε πρώτη φάση, θα ισχύσει σε 32 νησιά από το καλοκαίρι.

Με πληροφορίες από: rodiaki, dimokratiki

Προτεινόμενα για εσάς