ΥΠΟΙΚ: "Ευθύνες έχει ο νονός του Τσακαλώτου...!"

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών σχολιάζουν με …ειρωνικό τρόπο το δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, η οποία αναφέρει πως ο ξάδερφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου αναλαμβάνει τα ληξιπρόθεσμα της ΔΕΗ. Αναλυτικά:

«Σήμερα, ανακαλύφθηκε και η “οικογενειακή ευθύνη” για να συνεχιστεί το σίριαλ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Αφού ο “ξάδελφος” δουλεύει σε εταιρία που αναλαμβάνει έργα διαχείρισης δανείων, δεν μπορεί, κάπου θα εμπλέκεται και ο υπουργός. Μια συγγενική, όμως, σχέση δεν σημαίνει (πάντα) και ιδιαίτερες επαφές – πολύ περισσότερο όταν έχουν συναντηθεί 2-3 φορές σε δημόσιες εκδηλώσεις…

Αντίθετα ευθύνες, κατά την εκκλησία που με τόση ευλάβεια υπηρετούν ορισμένοι εκδότες εφημερίδων, έχει ο ανάδοχος, ο νονός, καθώς το βάπτισμα δεν έχει ρόλο κοινωνικού χαρακτήρα (πολιτική προβολή και καριέρα…) αλλά πνευματικό και ουσιαστικό. Εκεί θα πρέπει τώρα να στρέψουν την προσοχή τους οι ταγοί της αντικειμενικής ενημέρωσης: ποιος βάπτισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο προκειμένου να αναδειχθούν οι ευθύνες που του αναλογούν, και για την αριστερά και για τον ΠΑΟΚ! Απεταξάμην…»