Δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς ο Γιώργος Παπανδρέου

Δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία της Κεντροαριστέρας ο  Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με δήλωση του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν διεκδικεί πόστα.

Μιλώντας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, ανέφερε ότι το ενδιαφέρον του στρέφεται στη μεγάλη εικόνα καθώς και στις ευρύτερες απαιτήσεις του τόπου αλλά και της παράταξης.

«Αν κάτι έχουν ανάγκη αυτήν την ώρα οι Έλληνες, δεν είναι η θέση και η καρέκλα του καθενός μας, αλλά η μεριμνά μας γι’ αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει ότι «Έχω ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό, ότι δεν διεκδικώ πόστα αλλά θα συμβάλω τα μέγιστα να πετύχει αυτή η υπόθεση», υπογράμμισε επίσης, αναφερόμενος στην ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς.

Εν συνεχεία προχώρησε μια σειρά εγγυήσεων, επισημαίνοντας, ότι «θα δώσω και θα δώσουμε μάχη για να εγγυηθούμε το αδιάβλητο της διαδικασίας. Θα δώσω και θα δώσουμε μάχη για να εγγυηθούμε την δημοκρατική διαδικασία. Θα δώσω και θα δώσουμε μάχη για να εγγυηθούμε τη δέσμευση κάθε υποψηφίου και όλων τα πολιτικών κομμάτων και κινήσεων ότι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα. Θα δώσω και θα δώσουμε μάχη για να εγγυηθούμε όλοι μαζί την προοδευτική πολιτική κατεύθυνση της παράταξής μας, στη βάση ενός σαφούς συνεκτικού προγράμματος εξόδου της χώρας από την κρίση».