Η πρώτη δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη, μετά την αφαίρεση όγκου

 

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, έκανε μέσω του προφίλ του στο Facebook, την πρώτη του δήλωση μετά την επιτυχημένη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, για την αφαίρεση όγκου του προστάτη.

 

Στο κείμενό του αναφέρει ότι είναι έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες», αλλά «ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες».

 

Στη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενό του, φαίνεται αυτό ακριβώς που λέει κι ο ίδιος, ένας δηλαδή επαρχιακός δρόμος στενός και δύσκολος, με στροφές και ανηφόρες.

 

 

Αυτή είναι ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Θεοδωράκη:

 

Καλημέρα καλημέρα!
Όλα πήγαν καλά και είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες (ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες).
Σας ευχαριστώ όλους.
Δεν αναφέρομαι στους φίλους μου και τους συνοδοιπόρους αλλά κυρίως σε όλους αυτούς που δεν γνωριζόμαστε και δεν αγαπιόμαστε.
Σας ευχαριστώ για τις ευχές, για τη διακριτικότητά σας ακόμη ακόμη και για τη σιωπή σας.
Είναι καλό που βρισκόμαστε εδώ, φίλοι και «εχθροί», γιατί όπως λέει και ο ποιητής «φαντάσου φτάνει και μια νότα κι αλλάζεις όλο το σκοπό».
Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους αυτούς που παλεύουν για την υγεία τους και τους εργάτες της υγείας – γιατρούς και νοσοκόμους -που αγωνίζονται μαζί τους, συχνά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Τους οφείλουμε μια επανάσταση στην υγεία.
Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος, θα τα πουμε αναλυτικά άμεσα.
Καλημέρα!

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς