Ο Κων/νος Μπογδάνος σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: Ήταν "λάθος" μου να μην ασχοληθώ με την ΟΝΝΕΔ

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συμμετείχε σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τον απολογισμό των δύο χρόνων διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αναλαμβάνοντας το ρόλο του συντονιστή της συζήτησης. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο ΕΒΕΑ μίλησαν ο Αριστείδης Χατζής, καθηγητής στο ΜΙΘΕ, ο κ. Καραχάλιος, δικηγόρος και ο κ. Τακάς επιχειρηματίας. Όλοι οι ομιλητές κατέληγαν στο ίδιο συμπέρασμα, της καταστροφικής επίδρασης της κυβέρνησης σε κάθε δομή.

Η μεγάλη αίθουσα του ΕΒΕΑ ήταν κατάμεστη, καθώς το παρόν έδωσαν δυναμικά περισσότεροι από 400 νεολαίοι, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που παρακολούθησαν την εκδήλωση από τις οθόνες που στήθηκαν έξω από την αίθουσα.

Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος κλείνοντας, μοιράστηκε με το κοινό την φοιτητική του εμπειρία στην Δ.Α.Π Παντείου, καθώς και το “λάθος” του να μην ασχοληθεί με την ΟΝΝΕΔ, αφού όπως είπε: “μια πολιτική νεολαία με ταυτότητα, έχει μόνο να δώσει”.

Η χθεσινή εκδήλωση με τη μαζική και ουσιαστική συμμετοχή των ΟΝΝΕΔιτών δείχνει πως η ΟΝΝΕΔ, μετά το συνέδριο επανίδρυσης έχει θέσει τα θεμέλια για μια ουσιαστικά πολιτική, παρεμβατική και ενεργή νεολαία, γεγονός που αποδεικνύεται και από το δυναμικό παρόν των νέων στις περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

dsc_3798
dsc_3817

dsc_3824