Ι. Μαντζουράνης: Τυμβωρυχίες λάσπης από τον Κυρ. Μητσοτάκη

Για «συκοφαντική επίθεση» εναντίον του, κάνει λόγο ο δικηγόρος Ιωάννης Μαντζουράνης, σε δήλωσή του με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και την διαπλοκή και τα όσα ανέφερε στην ομιλία του ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλυπτόμενος από τη βουλευτική ασυλία, στη δευτερολογία του στη Βουλή, εξαπέλυσε συκοφαντική επίθεση εναντίον μου με τον ψευδή ισχυρισμό ότι καταδικάστηκα, μολονότι καλώς γνωρίζει την αλήθεια» αναφέρει ο κ. Μαντζουράνης και καταλήγει ότι «όχι μόνο ουδέποτε καταδικάστηκα, αλλά αντιθέτως με την με αριθμό 3288/1999 ομόφωνη Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών μετά από σύμφωνη εισαγγελική πρόταση κρίθηκε παράνομη και καθ’ υπέρβαση εξουσίας και η δίωξη και η προσωρινή κράτησή μου. Προφανώς ο τρυφερός βλαστός και κληρονόμος της δυναστείας Μητσοτάκη δεν αρέσκεται μόνο στα gadgets της Siemens, αλλά και σε τυμβωρυχίες λάσπης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε στη Βουλή ότι ο κ. Μαντζουράνης έχει πάει φυλακή για το σκάνδαλο Κοσκωτά και ρώτησε τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά γιατί από τους 45.000 δικηγόρους που υπάρχουν στη χώρα διάλεξε αυτόν για νομικό του παραστάτη. Μάλιστα διερωτήθηκε «δεν υπάρχουν άλλοι άξιοι και ικανοί δικηγόροι; Δεν αμφισβητώ  τη νομική του επάρκεια, αλλά σαν πολλές δουλειές δεν μαζεύει ο κ. Ματζουράνης τελευταία;».