Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσίασε το κόμμα της με τίτλο «Πλεύση Ελευθερίας»

Το νέο κόμμα της με τίτλο «Πλεύση Ελευθερίας», παρουσίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο «Χυτήριο» στον Κεραμεικό.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση για την εκδήλωση, «δημιουργούμε ένα κόμμα, που θέλουμε να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος κι ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι.

Δεν είμαστε κόμμα στελεχών, σύμπραξης ή ανακύκλωσης προσωπικοτήτων. Δεν είμαστε κόμμα μηχανισμών ή εσωτερικών ισορροπιών. Φιλοδοξούμε να είμαστε κόμμα-κίνημα, μέσα απ’ την κοινωνία, μέσα από τις ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις και τους ζωντανούς ανθρώπους, που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, αντιστέκονται, διεκδικούν, νικούν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Για την ομιλία της κ. Κωνσταντοπούλου το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου, οι ηθοποιοί Χάρης Σιώζος και Βάσια Παναγοπούλου, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης, η ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά (που είχε πετάξει την κότα στο μέγαρο Μαξίμου), η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά κ.α.

zoe2_3