"Υπομονή τέσσερα χρόνια"

“Η Ιθάκη του κ. Τσίπρα είναι η ρύθμιση του χρέους”, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, διαβεβαιώνοντας ότι ο Πρωθυπουργός «είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός είπε πως “όλοι όσοι βάλουν εναντίον της κυβέρνησης θα πρέπει να κάνουν υπομονή τέσσερα χρόνια και τότε θα δούμε” και κατέστησε σαφές ότι ο κ. Τσίπρας θα καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο».

Σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με ανθρωπιά και εκτίμησε ότι μακροπρόθεσμα, η χώρα θα κερδίσει από αυτή της τη στάση.

Όσον αφορά τις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο υπουργός χαιρέτισε την απόφαση των αγροτών να αποχωρήσουν από τα μπλόκα και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση εκτιμά την κατανόηση και τη στάση που έχουν επιδείξει.

Τέλος σε σχετική ερώτηση για την πρόσφατη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ εχθές και δείχνουν διαφορά 6,5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου από τη Νέα Δημοκρατία ο υπουργός δεν θέλησε να τοποθετηθεί και αρκέστηκε να τονίσει αστειευόμενος «τη διαφορά αυτή την βλέπετε εσείς, εγώ όπως γνωρίζετε δεν βλέπω».