Πολιτικές «φωτιές» από τις μολότοφ

Σε νέα «κόντρα» μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης εξελίσσονται τα «παρελκόμενα» της επίθεσης με μολότοφ στο σπίτι του Υπουργού, Α. Φλαμπουράρη. Η Νέα Δημοκρατία «σήκωσε» το «γάντι» που της «πέταξε» η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη, καλώντας την να ζητήσει συγγνώμη από τον υπουργό λόγω της ανακοίνωσης που εξέδωσε νωρίτερα με αφορμή την επίθεση.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στη δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη, τόνισε τα εξής:

«Η καταδικαστική δήλωσή μου για την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη είναι πολύ σαφής για να μην την κατανοεί ή για να την παραποιεί η κυρία Γεροβασίλη. Ας την ξαναδιαβάσει.

Αλήθεια, στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κάνουν μια απλή δήλωση που να λέει: “Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας απ΄όπου και εάν προέρχεται”.

Μαζί με όλους τους Έλληνες την περιμένουμε χρόνια τώρα».

Νωρίτερα η κα Γεροβασίλη είχε δηλώσει: «Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κος Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα.

Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για “θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους”.

Το ελάχιστο που αναμένουμε από τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον Υπουργό Επικρατείας»,