Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι τη Δευτέρα - Τέσσερα στοιχεία κυβερνητικής προοπτικής

Ενωτικό είναι το μήνυμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του β’ γύρου των εκλογών στη ΝΔ.

«Τη Δευτέρα δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι» τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος. του κόμματος.

«Το 28% μαζί θα το κάνουμε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό που θα φέρει τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα και θα την κάνει κυβέρνηση» προσθέτει ο κ. Μεϊμαράκης.Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, «η Νέα Δημοκρατία είναι μία. Είναι κόμμα δημοκρατικό, κεντροδεξιό, σύγχρονο, φιλελεύθερο», σύμφωνα με το skai.gr.

Στην δε προσωπική του σελίδα, σημειώνει το naftemporiki.gr, κάνει λόγο για τέσσερα στοιχεία μέσω των οποίων η Νέα Δημοκρατία θα εξασφαλίσει κυβερνητική προοπτική σημειώνοντας ότι «αυτή τη Ν.Δ. θέλουμε».

Όπως αναφέρει, τα τέσσερα στοιχεία είναι:

  • Ολότητα – «Θα μεγαλώσει ένα ευρωπαϊκό πολυσυλλεκτικό κόμμα που θα λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες, διασφαλίζοντας την ενότητα αφού θα εκφράζει το όλον της παράταξης», αναφέρει ο κ. Μεϊμαράκης.
  • Κοινωνική ευαισθησία – «Οι πολιτικές αποφάσεις θα λαμβάνουν υπ’ όψιν τον κοινωνικό παράγοντα που αποτελεί συγχρόνως και παράγοντα ανάπτυξης», σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ.
  • Διεύρυνση – «Θα κάνουμε πράξη τις κοινωνικές συμμαχίες οι οποίες θα οδηγήσουν σε άνοιγμα στην κοινωνία και σε διεύρυνση της επιρροής της Ν.Δ. στον κοινωνικό ιστό», συνεχίζει ο κ. Μεϊμαράκης.
  • Ανασυγκρότηση κόμματος – «Με το ειδικό κομματικό βάρος και την τεχνογνωσία που διαθέτω θα επιβάλλω αλλαγές σε δομές, λειτουργίες και σε πρόσωπα στην παράταξη», καταλήγει ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ.