Πιστεύω ότι ο Κώστας Καραμανλής παραμένει ουδέτερος ως προς την εκλογική διαδικασία

«Πυρά» εναντίον του Ευριπίδη Στυλιανίδη και όσων διαρρέουν ότι ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Mega ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ ισχυρίστηκε ότι όσοι «πραγματικά σέβονται τον Κ. Καραμανλή θα πρέπει να τον προστατεύουν», όπως μεταφέρει το ethnos.gr

«Προσωπικά θεωρώ ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει μείνει ουδέτερος από αυτή τη διαδικασία. Ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, που είπε όσα είπε και τα σέβομαι – βρήκε χρόνο μετά την παράσταση με τον κ. Λαζόπουλο – βεβαίως και στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Μεϊμαράκη από την αρχή. Άρα είναι πολύ λογικό ο κ. Στυλιανίδης να λέει αυτό που λέει στην τηλεόραση» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Μάλιστα τόνισε ότι δεν περιμένει διάψευση από τον πρώην πρωθυπουργό μιας και δεν κάνει κάτι τέτοιο κατά την πάγια τακτική του.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο κ. Γεωργιάδης είπε πως θα είναι σαφώς σκληρότερος έναντι του Ευ. Μεϊμαράκη στην περίπτωση που αναλάβει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να ψηφίσουν και με αυτό το κριτήριο.