Ρατσιστικό παραλήρημα Κασιδιάρη στη συζήτηση για το προσφυγικό

Σε ρατσιστικό οχετό επιδόθηκε, για μια ακόμη φορά, από το βήμα στη Βουλή ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος άρχισε να καθυβρίζει τους πάντες από τα έδρανα της Βουλής με αφορμή τη συζήτηση επερώτησης για το προσφυγικό.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε «ηλίθιους» τους κ.κ. Τσίπρα και Μουζάλα προκαλώντας την οργή των βουλευτών των υπολοίπων κομμάτων. Όρθιος ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης φώναζε, ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης του ΚΚΕ καλούσε τον Κασιδιάρη να συνετιστεί και να μην χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις. Ωστόσο. όπως αναφέρει το imerisia.gr, ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε την επίθεση και φώναζε «να πάει ο ηλίθιος Τσίπρας να κάνει παρέα στους Πακιστανούς στο Ταε Κβον Ντο και στο αλβαναριό που έφερε στη χώρα ο Σαμαράς».

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής χωρίς να προκληθεί από κανέναν άρχισε να υβρίζει τον αναπληρωτή Υπουργό Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα χαρακτηρίζοντάς τον «πουλημένο» και «γελοίο». Πήρε μάλιστα και ένα έγγραφο και αφού το μετέτρεψε σε χάρτινη μπάλα το εκσφενδόνισε προς τα υπουργικά έδρανα. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο παριστάμενος αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νίκος Ξυδάκης. «Δεν ντρέπεσαι λίγο; Δίνεις σόου για να παίξει στο youtube» του είπε ο κ. Ξυδάκης κατηγορώντας τον για μια ακόμη προμελετημένη παράσταση.

<