Anonymous VS Τραμπ (βίντεο)

Μετά από το Ισλαμικό Κράτος, η ομάδα χάκερ Anonymous κήρυξαν πόλεμο και στον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ! Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, οι χάκερ προειδοποιούν τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο να σκέφτεται πριν μιλήσει και τον κατηγορούν ότι βοηθάει το Ισλαμικό Κράτος στην προπαγάνδα του.

«Ντόναλντ Τραμπ, έχει περιέλθει στην προσοχή μας ότι θέλεις να απαγορεύσεις την είσοδο όλων των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ. Η πολιτική αυτή θα έχει τεράστιες επιπτώσεις. Αυτό θέλει το Ισλαμικό Κράτος. Όσο πιο στεναχωρημένοι αισθάνονται οι μουσουλμάνοι, τόσο περισσότερο θεωρεί ο ISIS ότι μπορεί να τους επιστρατεύσει» αναφέρει χαρακτηριστικά το βίντεο, και συμπληρώνει, όπως αναφέρει το ethnos: «Όσο φαίνεται ότι οι ΗΠΑ στοχοποιούν τους μουσουλμάνους, και όχι μόνο τους φανατικούς μουσουλμάνους, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο ISIS θα το συμπεριλάβει αυτό στην καμπάνια του στα κοινωνικά δίκτυα. Ντόναλντ Τραμπ και σκέφτεσαι δύο φορές πριν πεις οτιδήποτε. Σε προειδοποιήσαμε…».

Οι Anonymous έχουν κηρύξει την σημερινή ημέρα ως «επίσημη μέρα τρολαρίσματος» του ISIS, ζητώντας από χρήστες από όλο τον κόσμο να αναρτήσουν εικόνες και βίντεο γελοιοποίησης των μαχητών της τρομοκρατικής οργάνωσης.