Το πρώτο νομοσχέδιο να μην είναι κατεπείγον & ένα άρθρο

Τη βούληση της Νέας Δημοκρατίας ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή να μην συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και με ένα άρθρο, προκειμένου να υπάρχει χρόνος να συζητηθεί εξέφρασε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στα γραφεία της Συγγρού, ο Πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον κ. Βούτση “εποικοδομητική”, εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι θα λειτουργήσει ως έμπειρος κοινοβουλευτικός και θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το κύρος της Βουλής “και σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλουμε όλοι μας”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Παράλληλα επισήμανε ότι βρήκα ανταπόκριση από τον κ. Βούτση και σημείωσε πως οι Γραμματείς των κομμάτων θα συνεννοηθούν ώστε το Κοινοβούλιο να σταθεί στον αυτόνομο ρόλο του σε υψηλό επίπεδο.

Ο κ. Μεϊμαράκης απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με τα εσωκομματικά της ΝΔ, υποστηρίζοντας πως αυτά δεν ενδιαφέρουν τους πολίτες, αλλά η φοροκαταιγίδα που έρχεται, οι περικοπές μισθών και συντάξεων, των επιδομάτων πετρελαίου θέρμανσης, επιδομάτων για άτομα με αναπηρία και κατέληξε λέγοντας “οι πολίτες έχουν μιλήσει, η ΝΔ με Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει γράψει πάνω από 28%”.