Μιχ. Χρυσοχοΐδης: «Επιμένω ότι πρέπει να επισπεύσουμε την προεδρική εκλογή»

«Στο τέλος του 2015 θα έχουν παραδοθεί όλα τα έργα»

Στις απόψεις του περί επίσπευσης της προεδρικής εκλογής αλλά και των γενικών εκλογών – απόψεις που τον έχουν φέρει σε σύγκρουση εντός του ΠΑΣΟΚ ακόμη και με τον πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Βενιζέλο – επανήλθε τη Δευτέρα, μέσω του ραδιοσταθμού ΒΗΜΑ FM 99,5, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος πάντως, στη συνέντευξή του, μίλησε και για τα ζητήματα του χαρτοφυλακίου του, κυρίως δε για το χρονοδιάγραμμα των μεγάλων έργων.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλο, Γιώργο Παπαχρήστο και Βασίλη Χιώτη και κληθείς να αναλύσει τις απόψεις του για την προεδρική εκλογή, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε:

«Εχω πει και έχω γράψει σε άρθρο μου ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία και να φέρουμε μπροστά, σωστά και συμφωνημένα, το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και εκλογές λίγους μήνες πριν από την καθορισμένη ημερομηνία του 2016. Αυτά νομίζω ότι πρέπει να κάνουν οι υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Σκίζουμε μνημόνια ή πάμε στη μεταμνημονιακή εποχή με έναν τρόπο ασύντακτο ή από την άλλη πλευρά, λέει, κάνουμε face control σε όσους θέλουν να μπουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και πρώτο κριτήριο είναι η μη ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ οι θεσμοί και το Σύνταγμα επιβάλλουν να εκλεγεί τώρα Πρόεδρος και οι εκλογές να είναι ένα άλλο θέμα… είναι πραγματικά αξιοπερίεργο γιατί συμβαίνουν όλα αυτά» σημείωσε ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Διαβάστε τη συνέχεια:

http://www.tanea.gr/news/politics/article/5180803/mix-xrysoxoidhs-epimenw-oti-prepei-na-epispeysoyme-thn-proedrikh-eklogh/