Στ. Θεοδωράκης: Τα γκάλοπ δεν βγάζουν κυβερνήσεις

«Τα γκάλοπ δεν βγάζουν κυβερνήσεις. Τα πράγματα αλλάζουν μέρα με τη μέρα» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σήμερα το πρωί σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο επίσκεψής του στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «Το Ποτάμι θα καθορίσει τις εξελίξεις στην επόμενη κυβέρνηση» και έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι «είμαστε εδώ για τις λύσεις».

Σχετικά με την επίσκεψή του στο δημόσιο νοσοκομείο του Αμαρουσίου, ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι «πρέπει να στηρίξουμε αυτούς που κρατούν όρθιο το σύστημα υγείας και να διορθώσουμε τις ελλείψεις».

Ως παράδειγμα μάλιστα ανέφερε τους λίγους νοσηλευτές που διαθέτει το ΚΑΤ και κατηγόρησε τόσο την απερχόμενη κυβέρνηση όσο και τις παλαιότερες κυβερνήσεις ότι αντί να κάνουν διαγωνισμούς για την κάλυψη νευραλγικών θέσεων στο σύστημα Υγείας, προτιμούν να προωθούν δικές τους επιλογές.

Tο ΚΑΤ, επεσήμανε, έχει 200.000 επισκέψεις το χρόνο, και 15.000 επεμβάσεις. Με λίγους περισσότερους νοσηλευτές θα διεξάγονταν 30.000 επεμβάσεις, σημείωσε και πρόσθεσε ότι δεν γίνεται ο διαγωνισμός γιατί είναι με κριτήρια ΑΣΕΠ και η κυβέρνηση προτιμά με μπαλώματα δικές της τοποθετήσεις.