Γεωργιάδης για Καρατζαφέρη: Ξέραμε ότι είναι πλούσιος -Αν αποδειχθεί εμπλοκή του με offshore, θα πάει φυλακή

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα περί εμπλοκής του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη σε μίζες για τα εξοπλιστικά και σε offshore εταιρείες.

Μιλώντας στον Βήμα FM, τόνισε πως τόσο αυτός όσο και ο Θανάσης Πλεύρης ξαφνιάστηκαν, καθώς δεν γνώριζαν τίποτα. «Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό έχει άλλη εξήγηση», είπε, παραδεχόμενος ωστόσο ότι η στάση του προέδρου του ΛΑΟΣ είναι ένοχη και όχι η αναμενόμενη που θα είχε εάν δεν είχε τίποτα να φοβηθεί.

«Ολοι ξέραμε ότι είναι πλούσιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι είναι φτωχός. Ποτέ δεν τον ρωτήσαμε για offshore, ούτε μας είπε ποτέ να είμαστε πιο διακριτικοί για τις offshore με τις ερωτήσεις στη Βουλή». Συμπλήρωσε, δε, πως το θέμα, πέρα από πολιτικό, έχει και ποινική διάσταση.

«Αν αληθεύει, αν αποδειχθούν όλα αυτά στο δικαστήριο, το θέμα δεν θα είναι και δεν είναι πολιτικό. Θα πάει φυλακή», δήλωσε σχετικά. «Είναι όμως και ο γιος του που θα κινδυνεύσει. Ο γιος του δεν ανακατεύτηκε ποτέ και σε τίποτα. Θα είναι μια τραγωδία», τόνισε.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε τη συνέχεια:

http://www.iefimerida.gr/news/178403/georgiadis-gia-karatzaferi-xerame-oti-einai-ploysios-apodeihthei-emploki-toy-me-offshore#ixzz3J2N1F7eA