Όλγα Γεροβασίλη: «Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει τον δικό της τρόπο, ο οποίος κρίνεται»

Στις ειδικές και κατεπείγουσες συνθήκες που επικρατούν αναφέρθηκε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, αναφερόμενη στην ανάγκη άμεσης ψήφισης της συμφωνίας από τη Βουλή. «Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει τον δικό της τρόπο, ο οποίος κρίνεται» ανέφερε για τα όσα έγιναν χθες στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Μιλώντας στο Mega και κληθείσα να σχολιάσει τις «τρικλοποδιές» στις οποίες αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι ο κ. Τσίπρας αναφερόταν στα εμπόδια που ορθώνονται στο εξωτερικό και όχι στο εσωτερικό. Για τις αρνητικές ψήφους που αναμένεται να καταγραφούν και πάλι στην ψηφοφορία, η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι τα εσωκομματικά ζητήματα του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπαρκτά, κανείς δεν τα αρνείται, αλλά θα λυθούν συλλογικά με τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Πάντως εκτίμησε ότι ο Πρωθυπουργός δεν προτίθεται λάβει εν θερμώ αποφάσεις, καθώς προέχει η ψήφιση της συμφωνίας και το Eurogroup της Παρασκευής και επανέλαβε ότι μια κυβέρνηση χωρίς την απαραίτητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, «δεν μπορεί να πάει μακριά».