Τα πάντα όλα...

Ουσιαστικά σήμερα ξεκινά ο “Γολγοθάς” των συναντήσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών, με στόχο, έως την Παρασκευή, να έχει ανοίξει πλήρως η “βεντάλια”με όλα τα ζητήματα της συμφωνίας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, η πρώτη συνάντηση θα είναι στις 9 το πρωί, με τη συμμετοχή των Υπουργών Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη. Αντικείμενο της συγκεκριμένης συνάντησης θα είναι ο συντονισμός για την εφαρμογή του προγράμματος.

Η δεύτερη συνάντηση ορίστηκε για τις 6 το απόγευμα και σε αυτή θα λάβουν μέρος και οι Αναπληρωτές Υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και Τρύφων Αλεξιάδης. Αντικείμενο της απογευματινής συνάντησης θα είναι θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Οικονομικών (οικονομικές-δημοσιονομικές εξελίξεις, προϋπολογισμός 2016, φορολογία).

Όπως θυμίζει το ΑΠΕ, οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των “θεσμών” – Ντέκλαν Κοστέλο (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ) και Ράσμους Ρίφερ (ΕΚΤ) θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.