Ο Γιάννης Πολίτης στο One Channel!

Το One Channel πέρασε σε νέα εποχή από την 1η Νοεμβρίου, με νέο πλήρες πρόγραμμα, ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές και προτάσεις ψυχαγωγίας.

Στο κανάλι, το οποίο τα τελευταία 3,5 χρόνια είχε από τις πιο ισχυρές παρουσίες στο διαδίκτυο, θα βρίσκεται και ο Γιάννης Πολίτης όπως ο ίδιος γνωστοποίησε. Ο δημοσιογράφος μέχρι τη νέα χρονιά θα σχολιάζει την επικαιρότητα στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η Μάιρα Μπάρμπα στις 9 το βράδυ. Από τον Ιανουάριο, ο κ. Πολίτης θα παρουσιάζει μια νέα ενημερωτική εκπομπή στο One Channel.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Πολίτης για το νέο του βήμα:

«Φίλοι μου. Σας χρωστούσα μια απάντηση για το φετινό τηλεοπτικό μου βήμα. Θα είμαι λοιπόν στο γνωστό σε όλους σας One channel. Η εκπομπή που θα παρουσιάζω θα είναι 11-1 κάθε βράδυ από τις αρχές Ιανουαρίου. Όπως πάντα η τηλεοπτική μας παρέα -που αντέχει στο χρόνο- θα ταξιδέψει και σε αυτή την δύσκολη προεκλογική περίοδο. Μαζί θα καταγράψουμε όλες τις ανατροπές. Μέχρι την νέα χρονιά, θα σχολιάζουμε όσα συμβαίνουν στο δελτίο ειδήσεων με την Μάιρα Μπάρμπα στις 9 το βράδυ. Συντονιστείτε, είμαστε στον αέρα!».

Σημειώνεται πως το One Channel θα «έρχεται» μέσα από τη συχνότητα της Digea, την ιστοσελίδα του σταθμού www.onetv.gr και μέσω της NOVA και της COSMOTE TV.