Κυκλοφόρησε η «Action 24 Press» - Η νέα σαββατιάτικη εφημερίδα του Διονύση Παναγιωτάκη

Από σήμερα, Σάββατο 7/5, κυκλοφορεί μία νέα εφημερίδα από τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, Διονύση Παναγιωτάκη.

Το όνομα του νέου αυτού εντύπου … «Action 24 Press», το οποίο θα κυκλοφορεί από σήμερα και κάθε Σάββατο.

Στην κορυφή της διευθυντικής πυραμίδας βρίσκονται οι Γιάννης Πολίτης (σύμβουλος Ενημέρωσης του ειδησεογραφικού οργανισμού), Γιώργος Κουβαράς και Χρήστος Μπάρλας (σύμβουλοι έκδοσης) και Γιώργος Ντουδεσκέας (διευθυντής σύνταξης), ο οποίος θα έχει και την εποπτεία της ηλεκτρονικής έκδοσης του εντύπου που θα αποτελεί «κόμβο» εντύπου και καναλιού.

Το δημοσιογραφικό δυναμικό του καναλιού διαμορφώνει τον κορμό της εφημερίδας, η οποία πρόκειται να ενισχυθεί από επιλεγμένα πρόσωπα για ερευνητική δημοσιογραφία και αρθρογραφία.

Το στίγμα της θα δίνει αφενός το σχήμα της- μεταξύ εφημερίδας και περιοδικού- αλλά και η ποιότητα του χαρτιού (ιλουστρασιόν) που θα τυπώνεται.

Η εβδομαδιαία έντυπη διάσταση του Action24 θα έχει πλούσια ύλη, η οποία δεν θα «κυνηγά» την ειδησεογραφία, όμως θα την παρακολουθεί και θα δίνει έμφαση στην «επόμενη μέρα» των γεγονότων.

Όπως είχε σημειώσει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, Διονύσης Παναγιωτάκης: «Η εφημερίδα θα αποτελεί τη μετεξέλιξη του Action σε έντυπη μορφή, αφού θα στηρίζεται στη δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού.

Σε σχέση με την «γραμμή» επίσης η ίδια. Λίγο ΚΙΝΑΛ, περισσότερη ΝΔ, λίγο Βενιζέλο και λίγο θάλασσα. Επικρατέστερη μέρα κυκλοφορίας της εφημερίδας είναι το Σάββατο».